A rendezvényen Farkas Éva Erzsébet tankerületi igazgató köszöntötte a vendégeket. Kiemelte mekkora a felelősségük a szakembereknek, hogy felismerjék a gyermekekre leselkedő veszélyeket és milyen nagy a felelősségük a pedagógusoknak, hogy ismerjék tanítványaikat, vegyék észre, ha problémákkal küzdenek. Szükséges a fiatalok kezét megfogni és olyan rendezvényeket szervezni számukra, ahol akár szereplőként, akár résztvevőként láthatják: a tudományok, a sport és a művészet is lehet igazi örömforrás.

A délutáni programon DJ Dominiqe hangulatfelelős: beszélt a projekt jelentőségéről, felkonferálta a szereplő diákokat, megszólította a közönséget. A roadshow makói helyszínén a komoly és könnyű zene, a tánc, illetve a képzőművészet kínált alternatívát a szabadidő hasznos eltöltéséhez. A jó hangulatot emelte a vendégként fellépő STEREO 2.0 együttes.

A rendezvényen fellépett a Bartók épület kamarakórusa, vezényelt Gilinger Ildikó, Hangszeren játszottak: Makói Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola növendékei: Kubát Réka és Jenei Szonja – furulya, Szigeti Emese – fuvola, az „ütő együttes” tagjai: Valis Kármen, Hajdú Emese, Kurai Antal, Börzsei Barnabás, Juhász Dominika, Graur Bence Felkészítő pedagógusok: Poór Ágnes, Kovács Klára, Marczikáné Kálmánczi Andrea. A Makói Magán zeneiskola növendékei: Petrovics Attila – gitár, Inokai Zsófia – fuvola, Varga Erika – klarinét, Szabó Sára – fuvola. Felkészítő pedagógusok: Benák Zsolt, Csikotáné Erdei Eleonóra, Gyenge Gyula. Köztreműködött a Makói Majorette Egyesület és a Broadway Dance.


 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest