Albert Barbara – Makó


A Galamb József Mezőgazdasági Szakképző Iskola minden évben megszervezi ballagás előtt a diáknapját. Ma délelőtt harmadjára rendezték a fürdőben a programokat.

– Szerettünk volna szabadtéri sporttal kapcsolatos állomásokat is, de az időjárás miatt ez nem valósulhatott meg. Az a tapasztalatunk, hogy amióta a Hagymatikumban rendezzük meg a diáknapot, sokkal jobban élvezik azt a középiskolások. Jót tesz nekik, hogy kiszakadnak az iskolai környezetből, szabadabbak, ezért rendkívül élvezik a tanulók – mondta Szabó Edit, a Galamb igazgató-helyettese.

A fürdés mellett a diákok csocsózhattak, biliárdozhattak, pingpongozhattak, sakkozhattak, pókerezhettek. A lányoknak az egyik kozmetikai cég tanácsadói tartottak tájékoztatást a sminkelésről és a bőrápolásról.

– Nekem a vetélkedők tetszettek a legjobban. A győztesek csokit nyerhettek. Egyébként jól érezzük magunkat, kell egy kis kikapcsolódás – árulta el a 9-dikes Baranyi Laura.

A tanárok rendeztek egy Galamb Józsefről szóló, illetve egy általános műveltségi vetélkedőt. A diáknapon süteményt, valamint teát is kóstolhattak a gyerekek. Egy 17 fős csoportnak pedig megmutatták a fürdő gépházát is.

– Nagyon jók a programok, mindenki azt csinálhat, amit szeret – mondta a 11-dikes Fiola Márk.

További képeink a galériában.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest