Több mint 600 szépkorút köszöntöttek Makón, egy Isten útján járó közösséget ismert meg Stefán Zoltán, ismét meglátogatta Orbán Viktor Lázár Jánost.

Több mint 600 szépkorút köszöntöttek Makón, a térség országgyűlési képviselője szerint a fiatalabb generációk elismeréssel és köszönettel tartoznak az időseknek, míg Farkas Éva Erzsébet kiemelte, a mindennapi munkához az elődök példájából lehet erőt meríteni.

Kőkemény meccsen ikszelt a Makó FC: A bajnokság második helyezettje, a Kozármisleny fogadta a listavezető Makó csapatát, akik 1-1-es döntetlen játszottak egymással.

Stefán Zoltán egy Isten útján járó közösséget ismerhetett meg: Szeptember elsejével foglalta el szolgálati helyét a Makó-Újvárosi Református Egyházközségben a református lelkész.

Ismét meglátogatta Orbán Viktor Lázár Jánost: Közös képet posztolt a miniszterelnök a térség országgyűlési képviselőjével, avagy így készül a süllő „Lázár-módra”.

27 határsértőt fogtak Csongrád-Csanád megyében: Jogellenesen próbáltak meg bejutni az országba. A rendőrök feltartóztatták őket.