Az év utolsó testületi ülését tartották Makón, közel 600, saját készítésű képeslappal lepték meg a diákok a kórházi dolgozókat, pihenő vár a Makó FC csapataira.

Az év utolsó testületi ülését tartották Makón: A képviselők döntöttek a jövő évi START munkaprogramról, változatlanul hagyták a köztemetőkre vonatkozó díjakat, hozzájárulást adtak a Makó FC-nek egy előfüves centerpálya kialakításához.

Közel 600, saját készítésű képeslappal lepték meg a diákok a kórházi dolgozókat: Az egyházmegye Szent Dömötör Kórházlelkészi Szolgálatának felhívására makói általános iskolás tanulók rajzoltak és üzentek karácsonyra a gyógyítóknak.

Szép számmal kerestek fel kéréseikkel, kérdéseikkel és javaslataikkal: polgármesteri fogadóórájáról közösségi oldalán számolt be a polgármester.

Szétosztják a betlehemi lángot advent utolsó vasárnapján: A Makovecz téren Lázár János országgyűlési képviselő osztja meg ünnepi gondolatait, a koszorút megáldja Pálfai Zoltán római katolikus plébános. A betlehemi lángot Csernus Imre, a Makó FC ügyvezetője hozza.

Pihenő vár a Makó FC csapataira: Tizenkét gőzelemmel, három döntetlennel és öt vereséggel a tabella harmadik fokáról várhatják a folytatást az NBIII-ban a Makó FC, az utánpótlás csapatok is eredményesen zártak. Csernus Imre ügyvezetőt kérdeztük és Popgeorgiev Patelis is értékelte a szezont a Makó Híradónak.

Szacsvay László kapja a Páger-díjat: A szakmai kuratórium javaslata és Makó Város Önkormányzat Képviselő-testülete döntése alapján a Páger Antal-színészdíjat és a vele járó arany pecsétgyűrűt 2022-ben Szacsvay László veheti át – tette közzé Farkas Éva Erzsébet polgármester.

Csongrád-Csanád megyében is átadták a Magyarok Kenyere program adományait: A Szegeden, az ÁGOTA Alapítvány rendezvénytermében tartott Adományozó Napon osztották szét jelképesen a jótékonysági akció keretében összegyűlt lisztet a programhoz csatlakozó szervezetek képviselői számára.

Vásárhelyi kontraszt: tele a tram-train, üres a Jovány-busz – A vasútvillamost szívesen és rendszeresen használják a vásárhelyiek, a szerelvények gyakorlatilag folyamatosan tömve vannak utasokkal, ezzel szemben a Jovány Busz helyi járatai továbbra is teljesen üresen köröznek a városban.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest