Nemzetközi sikerekkel büszkélkedhet Vörös Márton, a Janker Angyalok segítenek, Karikó Katalin kutatóbiológus kapta az idei Bolyai-díjat.

Nemzetközi sikerekkel büszkélkedhet Vörös Márton: Három bajnokság, három dobogós helyezés- ezzel zárta az évet a makói autóversenyző. Az ifjú tehetség egyedüli magyarként küzdött a profi ligában és a vívta ki magának a tiszteletet nála idősebbek versenyzőknél.

Köszönjük a bölcsődei és óvodai dolgozók munkáját: A pedagógusok a karácsony közeledtével rengeteget fáradoznak azért, hogy advent idején a hétköznapok is ünnepi hangulatban teljenek. – írja közösségi oldalán Székely Ildikó.

A Janker Angyalok segítenek: Társadalmi szerepvállalásuk által sokak ünnepét teszik szebbé, örömtelibbé – írta közösségi oldalán a polgármester.

Korábban érkeznek a családtámogatási ellátások: Az elmúlt évekhez hasonlóan már karácsony előtt megkapják az érintettek a januárban esedékes családtámogatási ellátásokat.

Karikó Katalin kutatóbiológus kapta az idei Bolyai-díjat: A kétévente odaítélt, most tizenegyedik alkalommal átadott Bolyai-díj a rendszerváltás óta a legnagyobb presztízsű, magánszemélyek által alapított magyar tudományos elismerés.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest