Csak az év felében lehetett nyitva, mégis több mint húszezer látogatója volt a múzeumnak, családjuk körében ünnepelnek a makói focisták is, Pálfai Zoltán atyával beszélgettünk a karácsonyig vezető útról és a megérkezésről is.

Csak az év felében lehetett nyitva, mégis több mint húszezer látogatója volt a múzeumnak: Több szempontból is kimagasló év volt az idei a József Attila Múzeum életében: számos fejlesztés, új kiállítások és sikeres pályázatok is gazdagították az intézményt.

Családjuk körében ünnepelnek a makói focisták is: Sikeres őszi szezont tudta maga mögött a Makó FC NB3. csapata, hiszen újoncként a tabella harmadik fokán pihenhetnek Siha Zsolt tanítványai. Karácsonykor náluk is megáll egy picit az élet, és a családjuk körében tölthetik az ünnepeket a labdarúgók, akik közül néhányat portálunk is megkeresett.

A karácsony elsősorban ámulat: Beszélgetés Pálfai Zoltán atyával a karácsonyig vezető útról és a megérkezésről és közben valami sokkal többről is.

Boldog, békés karácsonyt kívánok mindenkinek! A térség országgyűlési képviselője Óföldeákon vett részt szentmisén a családjával.

Áldott, békés Karácsonyt, Makó! Eseményekben és fordulatokban bővelkedő óesztendőt hagyunk lassan magunk mögött – írta közösségi oldalán Makó polgármestere.

Megható videóval kíván boldog karácsonyt a rendőrség: A rendőrség videója megmutatja, hogy habár mindig számíthat rájuk mindenki, ők is emberek, így nekik is van családjuk, akik várják őket haza karácsonykor.

Ismét ónos esőre figyelmeztet a meteorológiai szolgálat: A katasztrófavédelem mindenkit arra kér, hogy indulás előtt tájékozódjanak a riasztásokról, útviszonyokról.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest