Napsütésben futottak az év utolsó napján Makón, Szacsvay László veheti át a Páger-gyűrűt, Nagyér betiltotta a tüzijátékot.

Napsütésben futottak az év utolsó napján Makón: A 12 év alattiaknak egy, míg a felnőtteknek két kört kellet teljesíteniük a Hagymatikum körül a Szilveszteri futáson. A futókat Bagi Mátyás funkcionális tréner melegítette be.

Szacsvay László veheti át a Páger-gyűrűt: A Nemzet Színésze címmel kitüntetett, Jászai Mari-díjas színművész, érdemes és kiváló művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja veheti át 2022-ben a Páger Antal-színészdíjat.

A „legmakaibb makaira” emlékeznek Makón: Csendes megemlékezést tartanak január 4-én, kedden 14 órakor a makói József Attila Múzeumnál az egykori igazgató, Tóth Ferenc születésének 94. évfordulóján.

Nagyér betiltotta a tüzijátékot: A képviselő testület döntésének természetvédelmi, környezetvédelmi okai vannak.

Mutatjuk 2022 hosszú hétvégéit és munkaszüneti napjait: 2022 is tartogat számunkra néhány jól megérdemelt pihenőnapot, bár kifejezetten rossz hír, hogy ezek közül öt is hétvégére esik, míg kettőt más időpontokban kell majd ledolgozni.

Az adócsökkentések összege jövőre 1500 milliárd forintot tesz ki: Szja-mentességet kapnak a 25 év alattiak, adóvisszatérítés jár a családoknak, valamint csökken a szocho, az ekho és a kiva is.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest