Újévi koncerttel indult az év Makón, Karikó Kataliné a 2021-es Golden Plate Award, több méter hosszú faág hasadt a járdára.

Újévi koncerttel indult az év Makón: 28. alkalommal kezdődött az év a Magán Zeneiskola fellépésével a városban.

Karikó Kataliné a 2021-es Golden Plate Award: A sikerhez kap kulcsokat, aki megismeri az Academy of Achievement kitüntetettjeit. A 60 éve alapított nonprofit szervezet tagsága és a Golden Plate Award 4 Nobel-díjas tudós ajánlásával lett Karikó Kataliné.

Több méter hosszú faág hasadt a járdára Makón: Továbbra is a lehasadt ágak okoztak fennakadásokat a forgalomban – számolt be róla a Csongrád-Csanád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Több mint 180 embert kellett kórházba vinni túlzott alkoholfogyasztás miatt: Idén 181 embert kellett részegség, illetve alkoholmérgezés miatt kórházba vinni, közülük 27-en kiskorúak voltak.

Több eljárást indított a rendőrség pirotechnikai termékek miatt: Szilveszter éjféltől országszerte reggel 6 óráig 14 emberrel szemben indított eljárást a rendőrség pirotechnikai termékkel kapcsolatos szabálysértés miatt – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata szombaton a police.hu oldalon.

Illegális migránsokat tartóztattak fel Csongrád-Csanád megyében: Jogellenesen próbált meg bejutni az országba 20 határsértő Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták őket.

“Kívánom, hogy az új esztendőre ne csak megmaradjon, de meg is erősödjön bennünk a tenni akarás, hogy ne győzzön le minket a fásultság, a beletörődés” – mondta Áder János köztársasági elnök a Himnusz elhangzása után a közmédia több csatornáján közvetített újévi köszöntőjében.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest