A 2022-es esztendő tíz legfontosabb embere közé választották Lázár Jánost, magyar embercsempészt fogtak el Csongrád-Csanád megyében, csalók hirdetnek nyereményjátékot az Auchan nevében.

A 2022-es esztendő tíz legfontosabb embere közé választották Lázár Jánost: Illusztris társaságba került térségünk országgyűlési képviselője: a HVG többek között a német kancellár, a francia államfő és a korábbi amerikai elnök társaságában a 2022-es esztendő tíz legfontosabb embere közé sorolta Lázár Jánost.

Magyar embercsempészt fogtak el Csongrád-Csanád megyében: A Kiszombor Határrendészeti Kirendeltség járőrei elfogtak egy magyar állampolgárt, aki illegális migránsokat próbált az ország belseje felé szállítani.

Parasztságnak nevezi a Kutyapárt elnöke Márki-Zay nyugdíjasokra tett megjegyzését: A baloldal közös miniszterelnök-jelöltje szerint nem nőtt a Fidesz-tábor, hiszen a koronavírus megtizedelte az időskorú lakosságot.

Csalók hirdetnek nyereményjátékot az Auchan nevében, jelezte az Auchan Magyarország vasárnap.

Közel 300 ezer fiatalnak több marad a pénztárcájában 2022-ben: Az idei évtől kezdve minden 25 év alatti fiatal mentesül a személyi jövedelemadó befizetése alól. Azokat a fiatalokat is érinti az adómentesség, akik diákszövetkezeten keresztül vállalnak munkát.

Új év – régi ember? Rajtunk (is) múlik a változás. Szekeres Anna írása.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest