Mutatjuk a tegnapi nap legfontosabb híreit.

Dögszag, rohadó étel a szelektív kukában: Hányingert keltő dögszag terjeng a Szegedi utcai, Sárga Házak mögötti kukák körül. Az egyiket felnyitva meg is lett a szag forrása: rohadó ételmaradék, háztartási szemét fekszik az egyik frissen ürített konténer alján.

Újra együtt edz az NB3-as labdarúgócsapat: Nyolc edzőmérkőzéssel készül a tavaszi szezonra a Makó FC. A próbajátékok során a Megye I-től egészen NB2-es szintű csapatokkal mérik össze erejüket, javarészt a Makó Arénában.

Pótszilvesztert tart a makói WelcomeBack: Villogó fények, egy fürdőkád széle és őrjítő ritmusok, na meg szókimonó szöveg! A makói Mágori Edit és Solymosi Attila ismét összeraktak valami ütőset. Kijött a Pótszilveszter speciál klip.

Kazánház égett egy makói lakóházban: Senki sem sérült meg.

Megérkezett a földeáki sportcsarnok használatbavételi engedélye: Szerdán megjött a papír, azonnal el is kezdték szervezni a majdani megnyitó ünnepséget.

Rendkívül sikeres volt Apátfalva előző esztendeje: Több mint hatszázmilliót nyertek különböző pályázatokon, s még édességet és naposcsibét is osztottak.

Görgőfelhő vonult át Makó, Királyhegyes és Földeák fölött: Szegedről, Algyőről,Székkutasról, de Mezőhegyesről, Csanádapácáról és Medgyesbodzásról is látták.

Tíz év börtönre ítélték “Bróker Marcsit”: Négymilliárd forintnak teljesen nyoma veszett a piramisjátékban.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest