Olyanok regisztrálhatnak, akiknek sok adósságuk van. A játék nem vérre megy, de 25 milliót be lehet zsebelni.

A Netflix dél-koreai sorozata hatalmas nézettségi rekordokat döntött világszerte. Szép számú magyar rajongótábora is van a Nyerd meg az Életed című minisorozatnak. Jó hír lehet a követőknek, hogy úgy néz ki, Magyarországon is megrendezik a játék egyik változatát. Persze, itt nem az életünk lesz a tét, viszont sok pénzt lehet nyerni.

A felhívással Facebookon találkoztunk. Így szól: jelentkezz játékosnak és vidd haza te a 25.000.000 forintos főnyereményt! Azt írják, amint az 500 játékos kiválasztása megtörtént, minden játékost e-mailben és telefonon is értesítenek.

A hivatalos Facebook oldalukon más is kiderül a játékról: „Hasonló a játék felépítése mint a Squid Game. A játékosokat mi választjuk ki a jelentkezések alapján. Olyan játékosok fognak játszani, akiknek kilátástalan a helyzetük, úsznak az adósságokban.

Minden nap lesz egy feladat, amit teljesíteniük kell. Aki tudja teljesíteni, továbbjut, aki nem, az pedig kiesik. Természetesen a Magyar jogszabályoknak megfelelően semmilyen erőszak alkalmazása nem megengedett, ezeket kreatív, és csavaros fordulatokkal ellátott feladatokkal helyettesítettük.

Aki kiesik, természetesen nem lesz erőszak áldozata, viszont egy számára kellemetlen feladat vár rá. Minden adást közvetíteni fogunk a saját YouTube – csatornánkon, viszont a csatorna nem lesz publikus. Csak azok tudják nézni az adásokat, akik előfizetnek rá.

A játékvezetők feladat teljesen ugyanaz lesz, mint a sorozatban, betartatni a szabályokat, és a felettesük utasításait követni.

A nyereményről pedig: A fejpénzt 50.000 Ft., ami minden kiesett játékos után hozzáadódik a nyereményalaphoz 500 játékos fejpénze pedig 25.000.000Ft. Az első játék három hetes, viszont a terveink szerint nem egy játék lesz, ha beválik, akkor folyamatosan fognak menni a játékok.

A stáb már dolgozik a helyszín felépítésen. A játékosok a helyszínen alszanak, és nem hagyják el  a játékot,amíg ki nem esnek. A játékvezetők közül lesznek, akik ott alszanak, és lesznek, akik hazamehetnek. Minden játékvezető egyenruhát és maszkot fog viselni a teljes anonimitás megtartása érdekében. Illetve a játékosok is számmal ellátott egyenruhában lesznek.

Lesznek VIP vendégek is, akik a VIP jegy megfizetéséért személyesen, páholyból figyelhetik a játékot, természetesen maszkban, és egyéb szolgáltatásokat is kínálunk nekik.”

A játék március elsején indul, és nem kizárt, hogy Szeged környékén tartják meg. Az biztos, hogy izgalmasan hangzik. Te jelentkezel?

Forrás: https://www.facebook.com/nyerjegyujeletet
Képek: netflix.com

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest