Mutatjuk a tegnapi nap legfontosabb híreit.

Élelmiszerár stopot jelentett be Orbán Viktor: Február elsejétől korlátozzák Magyarországon a kristálycukor, búzafinomliszt, napraforgóétolaj, sertéscomb, csirkemell, 2,8 százalékos tehéntej árát.

Hangjátékot indított az ismert, makói származású tévés, Jéger Szabolcs: Élményeit is beleszövi a saját gyártású hangjátékába a Fishing and Hunting sztártévése, Jéger Szabolcs. Rengeteg élménye van, és a vidéki, makói hangulat is visszaköszön benne.

Hóbuckák és lovas szánok az egykori városháza előtt – ilyen volt a tél az előző évszázadban Makón: Időutazásra invitálnak a cikkünkben látható fotók, melyeket Halász Tamás, a Makó Anno szerkesztője osztott meg hírportálunkkal.

Célba ért az akció: 65 ezer forinttal támogatta a Makó FC a makói Pápay Endre Oktatási Intézményt. A pénzösszeg egy licit során gyűlt össze. Egy kapusmezre és egy, a játékosok által aláírt labda volt a tét.

Ekkor viszik el a fenyőket – Czirbus Gábor utána járt, mikor viszik el a kirakott fenyőfákat. Erről közösségi oldalán posztolt a települési képviselő.

Makói ingatlanárak 2022: nem lesz drasztikus áremelkedés – A szakértők szerint egy biztos, sem drasztikus drágulásra sem drasztikus árzuhanásra nem számíthatunk Makón és környékén.

Súlyos beteg kislányért fognak össze az apátfalviak és a magyarcsanádiak: Kupakokat gyűjtenek Apátfalván és Magyarcsanádon, Apátfalván jótékonysági bált is rendeznek a család megsegítésére.

Felfűrészelt szociális tűzifát osztanak Pitvaroson: Kiszorították a faluból a nyerészkedő bérfűrészelőket és a horribilis áron szállítókat is.

Árokba csúszott egy betegszállító Makónál: Volt dolguk a makói és a szegedi tűzoltóknak is.

Az extrém hidegben fontos a háziállatok védelme: Az elkövetkező napokban durva fagyok jönnek.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest