Tekintsük át a csütörtöki nap legfontosabb híreit!

Örülnek a makói fiatalok is az SZJA-mentességnek: Autóra, házra is félre tudnak tenni a 25 év alattiak SZJA- kedvezményéből azok a fiatalok, akiket Makó egyik legnagyobb foglalkoztatójánál, a Váll-ker Kft.-nél kerestünk fel.

Villanyszámla rezsicsökkentés Makón: A mai pénzügyi bizottsági ülésen arról döntöttünk egyhangúan, hogy a város belép a villamosenergia egyetemes lakossági rezsicsökkentett díjszabásba. – írta közösségi oldalán Mágori András.

Női sakkozók kiemelkedő teljesítményei: Juhász Barbara és Szalai Anita, a Duocor-Makói SVSE versenyzői remek eredményekkel büszkélkedhetnek.

Milliárdos fejlesztést tervez az idén Maroslele: Nagyvárosi színvonalat szeretnének az ott élőknek a sztráda melletti kistelepülésen.

Még mindig nem használhatják a pitvarosiak egészségházat! A projekttábla szerint a pályázat még a 2016-17-es ciklusban indult, de azóta se sikerült átadni. – számolt be tapasztalatairól a DK képviselője.

Szép gesztusként szerencsemalacokkal köszöntötték az új évet a királyhegyesi általános iskola kisdiákjai. A királyhegyesi iskola diákjai és dolgozói ezekkel, a képen látható a szerencsemalacokkal kívántak nagyon boldog és sikeres 2022-es évet minden ismerősüknek!

Február 15-től a 3. oltással lesz érvényes a védettségi igazolvány: Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő csütörtökön sajtótájékoztatót tartott a szerdai kormányülés után.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest