Mutatjuk a tegnapi nap legfontosabb híreit!

Magyarország már van annyira erős, hogy képes legyen megvédeni a munkavállalókat Lázár János szerint. Fel kell mutatni egy STOP táblát azoknak a nyugati befektetőknek, akik az olcsó, kihasználható munkaerő érdekében jöttek Magyarországra, hangsúlyozta a térség országgyűlési képviselője az elbocsátott Continental dolgozókkal kapcsolatos szerdai sajtótájékoztatón.

Minden elbocsátott makói dolgozó kapjon támogatást a várostól: Sajtótájékoztatót tartott a DK képviselője a rendkívüli testületi ülés után, azt javasolja, hogy a Continental kirúgott munkavállalói mellett mások is kapjanak segítséget.

Márki-Zay Péter és Mucsi Tamás cserbenhagyta az elbocsátott Continental dolgozókat: A választókerületi országgyűlési képviselőjelölt meg se próbálta felemelni a szavát az érdekükben, mutatott rá Lázár János a tegnapi makói rendkívüli testületi ülésen. A DK képviselője egyedüliként nem szavazta meg a vissza nem térítendő támogatást számukra.

Makón is oltják az 5-11 éves korosztályt: Dr. Horváthné Dr. Czanik Sarolta praxisában 20 gyermek vette fel már a védőoltást, továbbra is várják a jelentkezőket.

Életet is mentettek már a Juhász Gyula iskolában szerzett tudással: Nemcsak a tanórákon és a versenyeken bizonyulnak hasznosnak az iskolában szerzett ismeretek. Erdei Lara szerint az elsősegélynyújtás lényege, hogy merjenek a diákok segíteni.

Tíz éves születésnapját ünnepli a Hagymatikum! Szombaton Szabó Ádám énekes jön a fürdőbe, de éjszakai fürdőzés és fürdőmozi is várja majd a látogatókat. Kár lenne kihagyni!

Új kiállítással és író-olvasó találkozóval is készül a könyvtár: a magyar kultúra napja alkalmából csütörtökön Gaudi Márton festménykiállítását nyitják meg, szombaton pedig Eszterhai Katalin könyvbemutatójára, író-olvasó találkozójára kerül sor.

Haizer László a Királyhegyesi Polgárőr Egyesület új elnöke: Elnökhelyettes Miklós Imre, titkárnak Antal Ferenc lett. Csikota Antal korábbi elnököt tiszteletbeli elnökké választották.

A napfény fűt és hűt majd a nagyéri községházán: Így fűtenek, hűtenek a csanádalberti és nagylaki községházán is.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest