Jöjjenek a tegnapi nap legfontosabb hírei!

Nagyot mentek tavaly az otthonfelújítási támogatások: Tavaly január 1. óta akár 3 millió forintot is lehet igényelni, egy év alatt mintegy 88 ezren jelentkeztek rá. Köztük a makói Kovács Gábor, aki régóta tervezett napelemes rendszert épített ki otthonában.

A Csanádpalotai tanyavilágban is kóborolnak migránsok: Kruzslicz Ferenc egy a határhoz közeli egyik tanyán él. A sertéstelephez vezető úton sűrűn járnak rendőrautók. Őt is gyakran kérdezik arról, hogy látta-e őket.

Döntetlen a Békéscsaba ellen: Szombaton hazai pályán játszott edzőmérkőzést a MakóFC.

Az új makói lelkipásztorokkal beszélgettek a Szignumban a magyar kultúra napján: A Himnusz közös szavalásával és eléneklésével emlékeztek meg a Szignumban arról, hogy 199 esztendeje született meg nemzeti imádságunk.

Korongra fel! – kérik a makói cukorbetegek – Adjuk össze!

A cilinder is előkerült az apátfalvi újévi koncerten: A koncert közönsége a zenészek játékénak és a felcsendülő dallamoknak köszönhetően derült jókedvre.

Felborult egy autó Maroslelénél: Két műszaki mentéshez és egy kigyulladt melléképülethez vonultak a hét végén a tűzoltók.

Napelemtáblákat szeretne Földeák a sportcsarnokra: Egy 50 kilowattos kiserőműben gondolkodnak. A sportcsarnok és az első trafó közti vezeték a fele ekkorát sem bírja el.

Meghalt az olimpiai bajnok Csollány Szilveszter: Ötvenegy éves korában elhunyt az olimpiai, világ- és Európa-bajnok tornász, az Újpest, a Dunaferr és a Honvéd korábbi sportolója.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest