Mutatjuk a tegnapi nap legfontosabb híreit!

Megtörte a csendet a makói önkormányzat: 150 ezer is lehet a büntetés – Nem a munkatársaik dolga a kommentek figyelése, ha valakinek problémája van, jelentse be.

Szalag- és gombavatóra készülnek a makói középiskolák: A vacsora, illetve a bál azonban jellemzően elmarad az iskolák ünnepségén.

Ifistákkal erősít a Makói KC: Az NB2. Dél-keleti csoportjában szereplő Makói KC férfi felnőtt kézilabdacsapata a tabella második fokáról várja a februári rajtot, csupán két ponttal lemaradva egyik nagy riválisától a Mezőtúr együttesétől. Miksi István vezetőedző a felkészülésről és a célokról számolt be portálunknak.

Kamionnyi édességet hoztak a johanniták Apátfalvára: Minden háztartásba eljut egy-egy kétkilós csomag a finomságokból.

A 105 éves Gizi nénit köszöntötték Maroslelén: Sánta Gizella a község, s valószínűleg az ország egyik legidősebb polgára. 95 éves korában még gyomlált és bimbózta a szegfűket lánya fóliás kertészetében.

Információs falinaptárt készített Pitvaros: Tényleg minden rajta van, s minden háztartásba eljuttatták. Aki mégsem kapott, az akár a községházán is kérhet egyet.

Magyarcsanádon is számítanak a megváltozott munkaképességűekre: Szerdán délelőtt 10-től tartanak tájékoztatót képzési és munkalehetőségekről a megváltozott munkaképességű személyek számára.

Nótaest Apátfalván: A Szent Mihály Szekere Vándorszínház szórakoztatja az érdeklődőket csütörtökön.

Karikó Katalin, az SZTE professzora és amerikai kutatótársa kapja a Japán Díjat: A kiemelkedő technológiai eredményeket elismerő díj átadó ceremóniáját – a japán császári pár jelenlétében – idén áprilisban tartják Tokióban.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest