Mutatjuk a tegnapi nap legfontosabb híreit.

Az üvegzseben túl: mit rejt a makói képviselők vagyonnyilatkozata? A tegnapi naptól nyilvánosak a bevallások, Zeitler Ádám állást halmoz, Varga Ferenc bevásárolt, Czirbus Gábornak még 12 milliós hitele van, Mucsi Tamás azt is beírta, hogy nincs offshore érdekeltsége.

Honatyáink bevallása: Szabó Sándor részvényeket, B. Nagy László autót, Lázár János szántókat vásárolt: Február 1-jétől nyilvánossá váltak az országgyűlési képviselők legfrissebb vagyonnyilatkozatai is. Csongrád-Csanád megyét négyen képviselik.

Makói mestereket örökít meg fotókon Ádók Zsanett: a képeken keresztül mutatja be a kihalófélben lévő szakmákat.

Huszonötmillióból újul meg az apátfalvi faluház: Rendesen meg is szépül és korszerűsödik belülről az épület. Minden helyiséget kifestenek.

Állás nélkül maradt az agydaganatos apátfalvi kislány édesapja: Elvesztette állását az apátfalvi agydaganatos kislány, Pénzes Annabella édesapja. A család megsegítésére szombaton a faluházban rendeznek jótékonysági farsangi mulatságot.

Eltűnése miatt keresik Csík Patríciát: A 15 éves lány január 31-én hódmezővásárhelyi tartózkodási helyéről ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról

Négy tűzesethez is riasztották a tűzoltókat: Makóról is rengetegen hívták a tűzoltókat a szélvihar okozta károk miatt.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest