Kezdjük a hetet a tegnapi nap legfontosabb híreivel.

Tompa játék a Makó FC –től: Nem hozott szerencsét a Makó FC-nek a hazai pálya, a Dabas- Gyón együttese 0-1-re tudott nyerni a hagymavárosban.

Háborús helyzetben stratégiai nyugalomra van szükség Orbán Viktor szerint: Továbbra is azt az álláspontot képviseli a miniszterelnök, hogy Magyarországnak ki kell maradnia ebből a fegyveres konfliktusból.

Márki-Zay Péter zagyvasága óriási kockázat Magyarország biztonsága számára: Orbán Viktor egy személyben felelős azért, hogy most háború van Ukrajnában és emberek halnak meg. – ezt sikerült kijelentenie.

Hétfőn már az Egészségházban rendel a doktornő: A mai naptól már a földeáki Szent László tér 8. szám alatti Egészségházba várják dr. Nagy Enikő pácienseit.

Kövegy nem aprózza el a pályázatokat: A községi önkormányzat hatot is beadott az idén, pedig még március sincs. Majd 95 milliós támogatást céloztak meg.

Köszönjük a polgárőrök áldozatos munkáját – A Maroslelei Polgárőr és Tűzoltó Egyesület estjén járt a térség országgyűlési képviselője.

Körözött kisteherautót foglaltak le Csanádpalotán: Pakisztáni férfi ült az olasz hatóságok által körözött autó volánja mögött

Digi-tali: Negyvenes a virtuális hálóban. – Szekeres Anna blogja.