Következzenek a tegnapi nap legfontosabb hírei.

Lázár János bemutatta részletes, minden választókerületi települést érintő programját: Mártélytól Nagylakig, Kiszombortól Nagyérig, minden településre kiterjedő fejlesztési programot mutatott be Lázár János. A politikus szerint a következő választások igazi tétje a vásárhelyi és a makói térség fejlődése.

Nagyszabású jótékonysági koncertet szerveznek a kárpátaljai magyarok megsegítésére: A Magyar Rádió Gyermekkórusa március 18-án ad koncertet a Hagymaház színpadán, amelyre ingyenes és támogatói jegyeket is válthatnak az érdeklődők, akik a koncert során a helyszínen is támogathatják a kárpátaljai magyarokat.

A Beporzók napjára készül a József Attila Múzeum: A Kaptár kaland téma köré épül a Beporzók napja március 10-én, amelyre óvodai és általános iskolai csoportok jelentkezését is várja a múzeum!

Nyugdíjas bérlet akció a Hagymatikumban: Kedvezményes áron vásárolhatják meg 30 napos bérletüket a nyugdíjas igazolvánnyal rendelkező vendégek, akik Makó kártyával, illetve kistérségi lakosként még kedvezőbb áron juthatnak hozzá a bérlethez.

Üzenet Kárpátaljáról Márki-Zaynak: ne sodorjon bennünket életveszélybe! – Benkő Zsolt hódmezővásárhelyi önkormányzati képviselő osztotta meg közösségi oldalán egy kárpátaljai ismerősének felkavaró üzenetét.

Földeákon pénteken temetik a telet a mohácsi busók: A Zárda utcán vonulnak majd végig a maskarások. A téltemetés és a kiszebáb égetés a Petőfi utcán, a művelődési ház mellett lesz. Szombaton Apátfalván kezdődnek a nagyböjti programok.

Robi atya ismét mesés hittantáborokat szervez Pitvaroson: Az idén nyáron is mesékhez kapcsolódó hittantábor lesz a gyerekeknek Pitvaroson. A kirándulás sem marad el.

Nem csak imával segítenek a magyarcsanádi reformátusok: Szombaton délelőtt a Fő utca 24. alatti parókián fogadják az adományokat.

Az egyik egy lottózóba, a másik a plébániába tört be: Peches napjuk volt a 29 és a 32 éves férfiaknak.

Hétfőtől eldobhatjuk a maszkot: Hétfőtől megszűnik a maszkviselési kötelezettség, és a kormány – két kivétellel – kivezeti azt a szabályt is, amely lehetővé teszi, hogy a munkáltató kötelező oltást írjon elő – jelentette be Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a Kormányinfón csütörtökön.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest