Jöjjenek a tegnapi nap legfontosabb hírei.

Egyre nehezebb megfizethető albérletet találni Makón: Lázár Jánost a fogadóóráján ezúttal elsősorban lakhatási kérdésekkel keresték meg, de vállalkozók is érdeklődtek fejlesztési támogatások iránt.

Segítség a bajba jutott kárpátaljaiaknak: A szállítmány a többi adománnyal együtt ma indul Aknaszlatinára – írta közösségi oldalán a térség országgyűlési képviselője tegnap, aki köszönetét fejezte ki mindenkinek a segítségért, továbbá kiemelte: a gyűjtést folytatják.

Vacsorák, fotózások, partyk- így telt Léna első hete Egyiptomban: A földeáki- makói lány a világszépe címet is elnyerheti.

Márciusi pezsgés a Gloriusban: Teltházas hétvégékkel, zenés vacsoraesttel, pálinkakóstoló rendezvénnyel köszönti a tavaszt a Grand Hotel Glorius.

Kétszer is leugrott a máglyáról a földeáki kiszebáb: Persze azért a végén csak elégett, magával ragadva a telet. A hangulatot a felvonuló, majd táncoló mohácsi busók fokozták.

Drimba Tibor kilencedik éve tart bűn- és drogmegelőzési előadásokat: Még börtönőrként kezdte ezeket, s Maroslele polgármestereként is folytatja. Legutóbb visszatért abba az iskolába, ahol az első előadását tartotta.

Sörözőbe tört be: A 25 éves férfi bemászott a befeszített ablakon, majd készpénzzel és több liternyi égetett szesszel távozott.

Magyarország menedék a menekülők számára: Az Ukrajnából induló válságnak az elejét látjuk, a menekültek tipikusan Ukrajna belső részéről jönnek és van köztük magyar, ukrán és harmadik országból érkező ember is – mondta Orbán Viktor miniszterelnök.

Innen tudhatja meg, mennyi gépjárműadót kell fizetnie: Február közepe óta érkeznek az autósok elektronikus tárhelyére a gépjárműadóval kapcsolatos értesítések, határozatok a NAV. Aki nem nyitja meg időben a dokumentumot, nem tudja meg, mennyit kell fizetnie március 15-éig.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest