Jöjjenek a tegnapi nap legfontosabb hírei.

Lázár János: a mai politikai palettából a gazdákhoz a Fideszen kívül senki szólni sem akar: Néhány évtizeddel ezelőtt a gazdatársadalom támogatásáért még külön pártok szerveződtek, most az ellenzéki politikusok csak akkor beszélnek róluk, ha meg kell őket megadóztatni – hangsúlyozta a térség országgyűlési képviselője a NAK és a MAGOSZ közös agrárfórumán Maroslelén.

Hortobágyi Károly – díjat kapott a makói Nagy Ferenc és párja Németh Zsófia: Az artistaművészi tevékenység legkiválóbb díjával tüntették ki a makói Nagy Ferencet és párját Németh Zsófiát. Az állami kitüntetést évente, március 15-én egy személy vagy artista csoport kaphatja.

Megtörte rossz szériáját a Makó FC: Makói góloknak örülhettek a szurkolók az NB3. 25 fordulójában. Magabiztos játékkal 2-0-ra tudott nyerni Siha Zsolt alakulata az MTK – Budapest II. ellen a Makó Arénában.

Őrizd meg a lángot! Makón is bemutatták a Tóth Ilona 1956-os mártír életéről szóló rockoperát.

Lázár Jánossal ünnepelnek a kövegyiek: A térség országgyűlési képviselője is részt vesz a községi megemlékezésen.

Visszaállt a rend a benzinkutakon: Visszaállt a rend a benzinkutakon, a csütörtökön bevezetett intézkedések hatására megszűnt a pánikszerű tankolás szerte az országban. Péntek este életbe lépett a kamionstop is, ami az ellátási gondokat is megszüntetheti.

Márki-Zay Péter ne vegye a szájára a gyermekeimet! – A férjem közszereplő, de a fiam nem! 2006-ban sem hagytam, hogy Boldizsár politikai kampány témája legyen, és most sem hagyom! – írta közösségi oldalán Lázárné Megyeri Zita, a térség országgyűlési képviselőjének felesége.

Az oroszok közölték: lebombázzák a fegyverszállítmányokat, így háborúba sodorna minket a magyar ellenzék és Márki-Zay terve – A konvojok is legitim célpontokká válnak. – mondta Szergej Rjabkov külügyminiszter-helyettes.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest