Izgalmakkal teli mérkőzés volt a Makói KC – Köröstarcsai KSK összecsapás az NBII. Dél-keleti csoport 20. fordulójában. A Maros-parti kézilabdásoknak most nem jött össze a bravúr, a vendégek megérdemelten nyertek.

Az első félidő teljesen kiegyenlített volt, a csapatok fej-fej mellett haladtak, és ez az eredményen is jól látszódott, szinte végig egalizáltak egymással. A szünetben 14-15-el fordultak a gárdák.

A második játékrészt a vendégek kezdték jobban, akik zsinorban ötször találtak be Balán kapujába. Ezzel teljesen átvették az irányítást a makóiak felett. Az 54. percben 23-30-at mutatott az eredményjelző-tábla. A marosmentiek sok hibát vétettek, pontatlanok voltak, melyet a köröstarcsaiak jól használtak ki és sorra lőtték a gólokat. A két pont nekik járt.

Miksi István: Azt gondolom saját magunkat vertük meg. Nagyon rossz játékot produkáltunk, illetve a helyzeteink megvoltak, de a befejezésekkel volt ma baj. Számos ziccert hagytunk ki. Alulmotiváltak voltunk, aztán már a szerencse is a vendégek javára fordult. A kipattantó labdákat is ők szedték össze. Ma nem érdemeltünk győzelmet, de ezen most túl kell lépnünk. Két mérkőzésünk van hátra az ide szezonból, Algyőn és Kunszentmártonon javíthatunk.

NB II. Dél-kelet férfi felnőtt kézilabda Bajnokság XX. forduló

Makói KC – Köröstarcsai KSK 28-34 (14-15)

2022.04.30. szombat 18:00

Vezette: Herceg Udo Miltiádész és Piller Tamás

Makói KC: Balán R. –Csányi R. 7, Gazsó B. 6, Maróti V. 5, Szilágyi Z. 4, Árokszállási Á. 3, Miksi I. 2, Fodor T. 1, Bajorhegyi Á., Lajtár K. , Hegyi N., Valaczkai A., Szabó M., Kocsis P(k), Csörgő A. (k)

Vezetőedző: Miksi István

Köröstarcsai KSK: Pankotai B. – Oláh G. 11, Csige n. 7., Polgár T. 5, Kovács I. 4, Kecskés B. 3, Ásós M. 2., Lukács Z., Lőrinczi P. Domokos D.

Vezetőedző: Molnár Zoltán

Hétméteres: 1/1 ill. 4/4

Kiállítás: 3p. ill. 7p.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest