Öröm az ürömben – miután elvesztette csapatkapitányát a Makó FC, Tamaskó Ádám büntetőgóljával 1-0-s győzelmet arattak az FC Dabas ellen hazai pályán.

A legrosszabb forgatókönyv szerint kezdődött a mérkőzés, a makóiak csapatkapitánya egy szerencsétlen becsúszást követően komoly térdsérülést szendevett, hordágyon vitték le a pályáról. Helyére Széll Kristóf érkezett.

Javarészt mezőnyjáték zajlott a pályán, az első félidőben csupán egyszer-egyszer voltak éles helyezetek. A félidő 0-0-al zárult.

A második játékrészben a Makó már kezdeményezőbb volt, egyből magukhoz vették az irányítást és sorra dolgozták ki helyzeteiket. Az 54. percben Széll ellen szabálytalankodtak a tizenhatoson belül. A játékvezető büntetőt ítélt, melyet Tamaskó Ádám értékesített. A későbbiekben többször is növelhette volna góljai számát a marosmenti alakulat, de ezeket a dabasi kapus bravúrosan hárítani tudta. A hazaiak oldalán nem forgott veszélyben a kapu. A hagyamavárosiak büntetővel tudtak győzni.

NB III. Közép csoport, 33. forduló

Makó FC–FC Dabas 1–0 (0-0)

Makó, Makó Város Sportcentrum

Vezette: Nagy Attila László (Vrbovszki, Németh B.).

Makó FC: Bordás – Tamaskó, Seres, Popgeorgiev, Babolek, Zámbori (Major, 85.), Magyar (Juhász, 71.), Sirokmán, Pócs, Sziklási (Dóra, 71.), Nikic

Edző: Siha Zsolt

FC Dabas: Berta – Forgács, Pusztai (Ágoston D. 64.), Lévai ( Kovács P. 67.), Puskás, Molnár T., Erős, Hatvani (Németh Á. 64.), Kiss Á., Fritz, Dudás

Edző: Fehér Ádám

Gól: Tamaskó Á. (54., 11-esből).

Sárga lap:Sziklási, Zámbori, Széll ill. Hatvani, Lévai, Erős, Fehér Á.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest