Hétközi fordulóval folytatódtak az NBIII. Közép csoport mérkőzései. A makóiak a Budapest Honvéd II. ellen léptek pályára, ahol 3-1 vereséget szenvedtek.

Siha Zsolt hét helyen is változtatott a kezdőcsapatán a mohács elleni győzelemhez képest. A marosmentiek jól álltak bele a mérkőzésbe, már a 10. percben megszerezhették volna a vezetést Rabecz Valter révén, ám találatát Dúzs hárítani tudta. Az első félidőben teljesen magukhoz ragadták az irányítást és többször is veszélyes helyzeteket alakítottak ki. Ennek a 43. percben meg is lett a gyümölcse, Dóra továbbította a labdát Rózsahegyinek, aki a hosszúba lőtt. Egy óra játékot követően a Honvédnak sikerült kiegyenlítenie a meccset. Bordással szemben Májer Milán lett eredményes. Nem sokkal később Kerezsi Zalán góljával átvették a vezetést, de a találkozó itt még nem ért véget. A 75. percben egy kontratámadásból Májer duplázott. A három pont Budapesten maradt.

NB III. Közép csoport, 34. forduló

Budapest- Honvéd MFA II.– Makó FC 3-1 (0-1)

Budapest, Honvéd-MFA Utánpótlásközpont

Vezette: Sipos Katalin (Szkrajcsics P., Sáfárik P.)

Budapest Honvéd MFA II.: Dúzs – Polyák, Nyitrai, Kerezsi (Fábiánkovits 83.), Májer (Balogh Zs. 87.), Nagy Z., Feledy (Menyhárt 78.), Benczenleitner, Kalocsány (Tarcson A. 78.), Keresztes, Banó-Szabó ( Pukhtieiev M. 46.)

Vezetőedző: Simon Miklós

Makó FC: Bordás – Belanka, Juhász J., Dóra, Seres (Sziklási 60.) , Varga R. (Tamaskó 67.), Sirokmán, Major ( Nikic N. 53.), Rabecz ( Pantelis 53. ), Pócs, Rózsahegyi ( Zámbori 53.)

Vezetőedző: Siha Zsolt

Sárga lap: Májer, Pukhtieiev ill. Seres, Rózsahelyi, Sirokmán, Belanka, Pócs

Gól: Májer (59., 75.) , Kerezsi (66.)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest