Öregfiúk mérkőzéssel melegíthetünk vasárnap 15 órai kezdettel a Makó FC – Ferencvárosi TC II. rangadóra.

A Makó FC tulajdonosi köre jó kapcsolatot ápol a Honvéd tulajdonosi körével, így nemrégiben egy együttműködési szerződés is kötetett a két klub között. Többek között ennek is köszönhető az, hogy meg tud valósulni a hétvégén az öregfiúk mérkőzés, amelynek egyébként nagy hagyománya van a makói futball érában.

A makóiak csapatot erősíti majd többek között Szabó Norbert, Pataki Viktor, Bányi Tamás. Míg az ellenfél között válogatott játékosok lesz majd, mint Bárányos Zsolt, Mátyus János, Csehi Tibor, Kovács Kálmán és Mracskó Mihály. A csapatok kétszer 35 percet játszanak majd. – mondta el Csernus Imre a Makó FC ügyvezetője.

A kapukat 14 órától nyitják meg. A szurkolók a szokásos módon, diák és nyugdíjas 500, míg a felnőtt 700 forintos jegy megvételével léphetnek be a Makó Arénába.

17 órai kezdettel az NBIII. Közép csoport 35. fordulójában a Makó FC a Ferencvárosi TC fiókcsapatát látja vendégül, ami azért is lehet majd még érdekesebb és rangadó hangulatú, mivel az már köztudott, hogy az FTC megnyerte az NBI.-es bajnokságot, így számíthatunk rá, hogy láthatnak majd leadott játékosokat is a pályán.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest