1:1 –es döntetlennel zárult a Makó FC – Ferencvárosi TC II. mérkőzés a Makó Arénában. A csapatok teltház előtt küzdöttek meg egymással.

Teljesen megtelt a makói sportközpont lelátója vasárnap délután. A szurkolókat a Makó – Kispest Honvéd öregfiúk mérkőzést láthatták első körben. A 2×30 perces meccset a hazaiak nyerték meg. Négy gólt lőtt a marosmenti gárda a több korábbi válogatott labdarúgót is felsorakoztató ellenfelének.

A főszereplők 17 órától léptek pályára. Ugyan először a Makónak sikerült kaput találnia a 12. percben, ezt kezezés miatt érvénytelenítették. Nem sokkal később egy védelmi hibát követett el a hazai alakulat, melyet Pintér Dániel tudott értékesíteni. 0-1. A maros-partiak több veszélyes helyzetet is kialakítottak, de a szünetben vendég sikerrel vonultak le a pályáról.

A második etapban kiegyenlített volt a játék, mindkét oldalról érkeztek helyzetek. Azonban az egyenlítésre egészen a 81. percig kellett várni. A csereként beálló Juhász Jónás tudott közelről a kapuba lőni. Pár perccel később akár meg is duplázhatta volna találataik számát, de a játékvezető érvénytelenítette gólját. Maradt a döntetlen.

Siha Zsolt: Azt gondolom játszottunk már ennél jobban, de nagyobb szívvel nem. Nagyon tetszett a srácoknak a hozzáállása. A minimum egy pontra rászolgáltunk. Bár volt egy gól amit nem adtak meg, de azt gondolom ne legyünk elégedetlenek, ez a teljesítmény remek. Próbáltam az elmúlt három mérkőzésen úgy összeállítani a csapatot, hogy minél frissebbeket küldjek be. Ennek meg is lett az eredménye, hiszen az ötödik csereként beálló Juhásznak sikerült egyenlíteni. A szívünk a helyén volt, szereztünk egy pontot.

NB III. Közép csoport, 35. forduló

Makó FC–FTC II. 1–1 (0-1)

Makó, vezette: Maml Zoltán (Flinta, Zahorecz).

Makó FC: Bordás – Belanka, Tamaskó (Varga R. 50.), Dóra, Popgeorgiev, Magyar (Rózsahegyi 60.), Széll, Major (Zámbori 60.), Rabecz ( Juhász 70.), Sziklási (Pócs 70.), Nikics.

Edző: Siha Zsolt.

FTC II.: Szécsi – Mazzonetto ( Vida 85.), Pintér, Pajti, Leandro, Könczey, Godányi (Szücs 77.), Kaján, Vogyicska (Czékus 65.), Csontos, Gera.

Edző: Borbély Balázs.

Sárga lap: Sziklási ill. Mazzonetto, Vogyicska, Czékus, Szücs, Kaján

Gól: Juhász (81.), ill. Pintér (18.).

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest