3-1-es hazai vezetésből fordította meg a mérkőzést a Makó FC és nyert 3-4-re Budapesten az ESMTK otthonában. Siha Zsolt alakulata nyolc perc alatt szépített.

Hamar vezetéshez jutottak a marosmentiek, miután Lucz öngólt rúgott. Azonban hamar sikerült egyenlíteniük a fővárosiaknak, a 10. percben Zámbori volt szabálytalan a büntetőterületen belül és a játékvezető azonnal a 11-s pontra mutatott. 1-1. A hazaiak alaposan kijavították öngóljukat, ugyanis a szünet előtt még kétszer találtak be a makóiak hálójába.

A fordulást követően négy helyen változatott Siha Zsolt, és ezzel a játék képe is teljesen máshogy alakult. A 47. percben Rabecz Valter szépített, majd Pantelis egyenlítette ki a mérkőzést. Az i-re a pontot Sirokmán Zoltán tette fel, miután Major szögletrúgásból érkező labdáját fejjel helyezte a hálóba. A Makó FC hatalmasat küzdött a három pontért.

Siha Zsolt a következőképp értékelte a mérkőzést a csapat hivatalos Facebook oldalán: „Az első félidő elég gyatrára sikerült, viszont amit a második játékrészben produkáltunk, arra joggal lehetünk büszkék. Nyolc perc alatt három gólt szereztünk, ami nem mindennapi teljesítmény. Összességében teljesen megérdemelt győzelmet arattunk.”

ESMTK–Makó FC 3–4 (3–1)

NBIII. Közép csoport 36. forduló

Budapest, ESMTK stadion. 

Vezette: Tóth Tamás (Szabó F., Molnár L.)

ESMTK: Jeszenszky – Dankó, Soós, Slezák, Lázár, Horváth L., Fekete (Horváth 76.), Molnár R., Molnár J., Gábor (Szűcs 76.), Lucz 

Edző: Turi Zoltán

Makó FC: Bordás – Belanka (Rózsahegyi 46.), Tamaskó(Varga R. 75.), Juhász J., Dóra D., Popgeorgiev, Zámbori D., Magyar Gy. (Major 46.), Széll K. (Rabecz 46.), Pócs T., Nikic (Sirokmán 46.) 

Edző: Siha Zsolt

Gól:Molnár J. (11-esből), Horváth L. Gábor, ill. Lucz (öngól), Rabecz, Popgeorgiev, Sirokmán

Sárga lap: Dankó, Jeszenszky, Slezák, Horváth, Soós ill. Nikic, Tamaskó, Varga R.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest