A győzelem mellé bronzérem is járt a Makói KC férfi felnőtt kézilabdásainak, akik Kunszentmártonon zárták az NBII. Dél-keleti csoport bajnokságát.

A mérkőzést a marosmentiek kezdték jobban, sorra találtak be a Kunszentmártoniak hálójába. A hazaiak sem hagyták magukat és a 16. percben sikerült kiegyenlíteniük a találkozót, ekkor 9:9 volt az állás. A különbség a szünet előtti percekben nőtt meg, amikor a makóiak zsinorban háromszor találtak be Subicz kapujába. 15-18.

A második felvonásban itt is, ott is estek gólok, de az a vezetés mindvégig a makóiaknál volt. A győzelmüket azt is eredményezte, hogy 32 ponttal a tabella 3. helyén zárták a 2021/2022-es bajnokságot.

Kunszetmárton KSK – Makói KC 29-33 (15-18)

Vezette: Héja Ádám és Kónya Balázs

Kunszenmárton KSK: Subicz A. – Gelley D. 9., Fekete K. 5., Arany G. 4, Kovács Sz. 3, Branyiczki Gy. 2., Cselovszki Cs. 2., Fekete B. 2., Kovács A. 1., Krasznai G.1., Danku Cs., Losonc L., Polgár A. (k)

Edző: Szőke István

Makói KC: Balán R. – Csányi R. 10., Gazsó B. 6., Szilágyi Z. 4., Bajorhegyi Á. (3.), Lajtár K. 3., Valaczkai A. 2., Árokszállási Á. 2., Szabó M. 2.., Miksi I. 1, Hegyi N., Horváth B. Kocsis P. (k)

Edző: Miksi István

Hétméteres: 5/5 ill. 3/3

Kiállítás: 12p. ill. 4p.

Kizárás: Krasznai G. (56.)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest