A Balassagyarmat otthonában zárta az 2021/2022-s bajnokságot a Makó FC az NB3. Közép csoportjában. A bravúr bár nem sikerült az utolsó fordulóban, a tabella szerint a marosmentiek az 5. helyen zárták az évadot feljutó csapatként.

11. perc kellett ahhoz, hogy vezetéshez jusson a Balassagyarmat. Benkő-Bíró Norbert volt eredményes. A későbbiekben minkét oldalról adódtak lehetőségek, de javarészt mezőnyjáték folyt a pályán. A félidő előtt a makói Rabecz Valter egyenlíthetett volna, de fejelése a kapu fölé ment.

A második játékrészben szintén a makóiak voltak résen, de Popgeorgiev Pantelis a kapu mellé gurított. Ezzel ellentétben az 54. percben Csiki Norbert újabb találatot szerzett csapatának. A hagymavárosiak mindent megettek a szépítés érdekében, azonban erre jócskán várni kell. A 82. percben egy oldalszabadrúgás után Garamvölgyi Csaba egy fejest még kivédett, de a kipattanóra érkező Koszó Balázs már a kapuba talált. Pár perccel később megszületett a makóiak utolsó szezonbéli gólja, amit Pantelis neve mellé írtak fel.

A Makó FC 21 győzelemmel, 6 döntetlennel és 11 vereséggel, 69 pontot szerzett és a tabella 5. helyén végzett.

Balassagyarmati VSE–Makó FC 3–1 (1-0)

Kövi Pál Sportközpont, Balassagyarmat

Vezette: Kovács Gábor Péter(Nagy, Halmai)

Balassagyarmati VSE: Puporka – Tóth O. (Ferkel, a szünetben), Benkő-Bíró (Mátyás, 78.), Koszó, Király, Csiki (Kovács D., 62.), Gergely, Lami, Kis G., Majzik, Nagy T. (Lizák, 13.)

Edző: Nagy Tibor

Makó FC: Garamvölgyi – Dóra, Popgeorgiev, Varga R., Sirokmán, Heidrich (Seres, 65.), Major (Juhász, 62.), Rabecz, Pócs, Sziklási (Nikics, 62.), Rózsahegyi.

Edző: Siha Zsolt.
 

Sárga lap: Lami (40.) ill. Sziklási (18.)

Gól: Benkő-Bíró (11.), Csiki (54.), Koszó (82.), ill. Popgeorgiev (85.)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest