Monumentális súlyokat mozgattak meg a MR Power Sportegyesület tagjai az elmúlt hónapokban. Két versenyen is képviselte a klub magát és Makó városát nemrégiben.

Április végén és május elején rendezték meg az Athletes Férfi Open Raw Erőemelő Magyar bajnokságot Debrecenben, ahol az egyesület egy fővel képviselte Makó Városát. Sajtos Máté igaz technikai okok miatt lecsúszott a dobogóról, egyéni és verseny csúcsot is megdöntött a versenyen. Összesítésben: Férfi RAW OPEN 83 kg katagóriában az 5. helyen végzett.

Sajtos Máté

Guggolás: 215 kg (egyéni és versenycsúcs)

Fekvenyomás: 125 kg (versenycsúcs)

Felhúzás: 235 kg

A kiskunfélegyházi nyárindító kupán Áder Benjamin, Fodor Kornél és Hajó Ferenc versenyzett a MR Power Sportegyesület színeiben és értek el dobogós helyezéseket.

Áder Benjamin:

Fekvenyomás: 122.5 kg

– Junior -67.5 súlycsoport, I.hely

– Junior Abszolút, II. hely

Fodor Kornel:

Felhúzás: 250 kg

– Junior -110 kg súlycsoport, III. Hely

Hajó Ferenc

Felhúzás: 240 kg

– Open – 90kg súlycsoport, II.hely,

Majoros Róbert az egyesület elnöke és edzője elmondta: létszámuk folyamatosan bővül, már országszerte csatlakoztak az egyesületükhöz. Mindez köszönhetően annak is, hogy számos versenyen vesznek részt és vívják ki maguknak a tiszteletet.

Jelenleg is nemzetközi versenyekre készülnek. A legnívósabb talán a kiskunfélegyházi Európa-bajnokság június végén, melyet izgatottan várnak.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest