A jövőben nem önálló hírportálként, de rengeteg új tartalommal várjuk az olvasóinkat. És persze, minden jó sztorira továbbra is nyitottak vagyunk.

A Csanád Média Kft. 2022. június 30-án befejezi a Makó Híradó önálló hírportálként történő üzemeltetését. A makói híreink a jövőben a Promenád24 oldalon jelennek meg. De mi is történik? És miért? Elmondjuk!

Miért szűnik meg a Makó Híradó önálló működése?

A Makó Híradó nem önkormányzati fenntartású sajtóorgánum, működésünket a médiapartneri együttműködéseinkből, hirdetői tevékenységünkből teremtjük meg. A piacról élünk. A romló gazdasági környezet, csakúgy, mint számos más vállalkozásnak, nekünk is meghatározza a működésünket.

Mit olvassunk a jövőben?

Röviden: továbbra is minket! Makó és a térség eseményeit, aktualitásait a jövőben is feldolgozzuk, csupán cikkeink a www.promenad24.hu oldalon jelennek meg. Itt rengeteg más tartalom is várja az olvasókat, tehát a költözéssel összességében még nagyobb ablakot nyitunk a térség eseményeire.

Mi lesz a régi cikkekkel?

Visszük azokat is, ehhez azonban idő kell. Aki költözködött, tudja milyen fontos a csomagolás és milyen időigényes, mire minden végre a helyére kerül. Mi már dobozoltunk mindent, és rövidesen a Promenád24-en elérhetőek lesznek a régi tartalmaink is.

Megjelennek majd az olvasóknak fontos hírek?

Természetesen. Szeretjük Makót, szeretjük a makói és a térségben élő embereket. És szeretjük a szakmánkat is. Továbbra is nyitottak vagyunk minden jelzésre, jó sztorira, érdekességre és mindarra, ami az itt élőket érdekli. Kiderítünk, kinyomozunk és megírunk mindent.

Szeretnénk ezúton is köszönetet mondani minden olvasónknak, informátorunknak, kritikusunknak, rossz- és jóakarónknak, támogatónknak, valamint barátunknak, hogy az elmúlt években velünk volt. Tartsa meg Isten a jó szokásotokat, és maradjatok velünk! Folytatjuk!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest